12 Eylül 2009 Cumartesi

Bugün başladım, elimden bırakamıyorum. Aslı Erdoğan'ı seviyorum buraya not edeyim dedim :)

*

Evde internet & bilgisayar sorunumuz kalmadı dün itibariyle. Bugün yoğun bir gün olacak, akşama Beşiktaş-Galatasaray maçı var ve kalabalık olacağız. Acilen alışverişe çıkıp hazırlıklar için organize olmam lazım. Fırınım var artık, kek börek sanatımı konuşturayım bakayım (hayatımda ilk kez yapacağım da :p)
Diğer yandan ufka doğru bakınca yaklaşan kara bulutları görüyorum ve de tırsıyorum, çıksam mı çıkmasam mı düşünüyorum, biraz daha düşünürsem akşam çubuk kraker yer öyle izleriz maçı ne yapalım :)
Bu içimin bir yüzü...

*

Gelelim diğer yüzüne;
İstanbul'un hali nasıl da içler acısı. Biraz fazla yağmur yağdı hepsi bu...

Ben Hamburg'da yaşarken böyle yağmurlardan öyle çok gördüm ki! En büyük zararı şemsiyeler de yetmediğinden insanı eve kapatmasıydı, böyle kapanmaya can kurbandı benim için. Pencerenin önüne oturur asfalta düşen yağmuru izlerdim, ağaçların tertemiz ve pasparlak olmasını bir de. Ha olmaz mı oralarda da nehir taşar arada, birileri zarar görür mutlaka. Ama böylesine değil herhalde, bu kadar değil!

Bir gün bana deselerdi 'TEM yolu nehir olup akacak' diye İNANMAZDIM!.. Asla inanmazdım.
Kayıp bir bebek var 4 yaşında, kimbilir nereden çıkacak... Ve tırların içinde uyurken ölen şoförler, denize sürüklenen arabalar, servis aracının (aslında servis aracı olmayan) içinden çıkamadıkları için çaresizce boğulan kadınlar, Bahçeşehir barınağında ve diğer yerlerde ölen zavallı hayvancıklar... Ah ki ne ah!
Hafta sonu için büyük bir felakete daha hazırladılar bizi, evlerimizden çıkmayalım, tedbirlerimizi alalım diye. Özellikle cuma ve cumartesi günleri geçen haftakinden çok daha kuvvetli yağacaktı. Ama henüz bir şey yağdığı yok. O canı ne zaman isterse o zaman yağacak! Di mi ama!

*

Üçüncü posta çamaşır yıkanıyor, bayılıciiim! Bunun ütüsü de var hohoyt!

*

Güzel bir hafta sonu herkeslere! :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sus! galatasaray-besiktas maci deme! o neydi öyle ya :)

Demet dedi ki...

Puufff Rahşancım pufff! :/