12 Mayıs 2009 Salı

Yaz geldi!

Fırıl taze semizotu dolu öğle yemeği kutumu kemirmeye başladı şu anda! İki sabahtır saat 6 buçuk olmadan uyanıveriyorum, keşke hep böyle olsa. Panik halinde değil de, sallana sallana hazırlanabilsem evden çıkmak için:) Farımı furumu sürüp. Yanıma o gün için kemirecek bir şeyler alabilip...

Hahaha yazarken bir boşvermek kelimesi geçti aklımdan, dur dedim bir şarkı bulayım şöyle içinde boşvermek geçen... Güne amaan diyerek başlayayım bugün ben, ama bulduğum tüm boşvermeli şarkılar erkeklerden boşvermek üzerine çıktı :))) Vazgeçtim!
Eh ben de insanım, her ne kadar ailenin soytarısı ünvanımı kimseye kaptırmadımsa da araya giren zamanda ucunu bıraktığım, puff dediğim ve yığılıp kaldığım günler oldu (en sonuncusu dün oldu galiba hahaha :) ama güç toplamam lazım yeniden, olmalı, olacak, istiyorum! Kal gelmesin, yaz gelsin!Yazayım gitsin... Yaz geçer dedi ya hani Murathan, yazayım geçsin.

7 yorum:

Zamandan Sızan dedi ki...

:) ne heyecan verici, içten bir yazı olmuş Demet..Olduğun gibi :)

funda dedi ki...

BOŞVERE BOŞVERE NE HALE GELDİK TAKILDI DİLİME NİYEYSE :)

Demet dedi ki...

benim haalaa umuduuum vaar, isyan etsemm de istedigiim kadaaar!♫
:)

funda dedi ki...

yada ah bu ben kendimi nerelere koysammmmm.. da diyebilirmiyiz :)

Demet dedi ki...

deriz her türlü canım hahahah :))

Berceste dedi ki...

Buradan cevap vereyim soruna, ne cok iyi ne cok kotu, hala topal, hala Ponpon hanimi kucaga alamaz halde. Yarin ne diyecek Dr bakalim! Semizotu kemirmek ne buyuk luks yad ellerde :P Hos ben Turkiye'deyim ve hicbir yere kipirdayamiyorum, o da ayri mesele...

Demet dedi ki...

Buna da sukur demek lazim galiba Bercestecigim, daha kotu seyler olmamasi yani.Umarim tez zamanda eskisinden daha da iyi ve kuvvetli olursun. Gecicek de, aksini dusunme bile zaten..