17 Mart 2009 Salı

Yağsa mı yağmasa mı karar veremeyen bir hava, klavye şıkırtıları, Roxette... Bugün de böyle bir gün :)
Sakin... Sessiz... Umutlu... Mutlu...
Mart! Hadi iyisin ;)

Büyük balkonlu müstakbel evimizi hayal ediyorum, yazın o balkondan hiç çıkmamayı, durmadan yeşillik ve çiçek ekip durmayı, yere minderler atıp, yatıp yuvarlanmayı, hatta geceleri aynı balkonda uyumayı, tütsüleri kandilleri yakmayı, şarap içip durmayı planlıyorum. Az kaldı az...
:)


5 yorum:

Haydins dedi ki...

:) Buyuk balkonlu mustakbel evinle ilgili hayalleri okudukca gulumsedim, balkonda oturmayi yemek yemeyi cook severim..Bize de az kaldi yaz sonu balkon keyfine baslarim sanirim :)

funda dedi ki...

istanbul kızı özlemiştim seni ama sesimi çıkarmamıştım, istanbulun tadını çıkarıyosun diye.. oh geldin sonunda , hem de baharı peşinden sürükleyerek.. belki o balkonda ben de bir kahve içebilirim hı ne dersin :)

Demet dedi ki...

Yasasin, komsu mu olacagiz yanii? ;)

Demet dedi ki...

Fundaa, ben de ozledim yahu! :) Beklerim, yerlestikten sonrasi kolay, parti ustune parti yehooo butun yaz parti! Kahve, cay, gazoz, meyve suyu, limonata ne istersen :)

Adsız dedi ki...

demetim oluyor valla hepsi, büyük bir özlemle okadar hayal ettikten sonra, hicbirgüc engelleyemiyor onlari gerceklestirmeyi :) yalniz belki yuvarlanmazsin da daha cok uzanirsiin, oturursuunn, ne bileyim, seni minderlerin üstünde yuvarlanirken hayal ettim de :))