26 Mayıs 2008 Pazartesi

herkes akilli, bir ben deli...

Hürriyet'in dedigi gibi 'Komsulararasi sarki yarismasi' olmasina artik alistigimiz Eurovision'un bu sene esimin de dikkatini ceken ayri bir özelligi oldu... Bu da yarismanin bu sene 'Ortodoks kardesligi' olayina dönüsmüs olmasiydi.
Hem din kardesligi, hem komsulararasilik, hem de baldiri ciplak onca hatun varken, Mor ve Ötesi'nin 7. olabilmesi basari sanirim :) Sarkimiz gercekten güzeldi ve daha üst siralarda olmayi hakediyordu. Sonracigima Hirvatistan'in ve Azerbaycan'in sarkilari da harikaydi onlar da geri planda kaldilar. Fransa'nin parcasi özgün geldi bana, ilgincti... Ispanya'ninki ise eglenceli :)
Ingiltere'nin Madonna'dan arak parcasi layigini buldu :)

Benim Eurovision notlarim bunlar :)
Seneye Sebnem Ferah'i görmek istiyorum, duyurulur!!! :)

http://www.dailymotion.com/relevance/search/sebnem%2Bferah/video/x44zsw_sebnem-ferah-gozlerimin-etrafndaki_music

11 yorum:

yaban dedi ki...

o bizi karşılayan resim fırıl değil mi? insanın fırıla sarılıp yatası geliyor. :)

Demet dedi ki...

Firil tabi ablasi, yeme de yaninda yat tabi :)
Blog basligi son birkac gündür Sacred Geometry of FIRIL idi. Daha yeni düzelttim :)

ayçobanı dedi ki...

Benim topluca senliklice izleyelim girisimlerim sonuc buldu komsulari da dolusturduk eve, bol kahkahali bir Eurovision gecesi yaptik. Evet evet, bizim sarkimiz güzelmis. Üstelik cok cool bir sekilde geldiler, söylediler ve gittiler ki buna bayildim. Saniyorum bu sallayalim her yanimizi, elbisemiz sarkinin ortasinda bir yerde yirtilsin, acilsin degissin tarzi atraksiyonlar falan beni cezbetmiyor. Amaaaa, benim favori sarkim ne oldu inanamayacaksin :)) Bayildim yaaa, Bosna-Hersek!! Teatral havasi, müzik yapisi cok keyifliydi :)) Almanlar zavallilar bir Bulgaristandan bir de Isvicre'den puan alinca pek bir bozuldular. Evin icinde, esim dahil caktirmasalarda pek bir bozuktular. Birer dilim komsu tatlisi daha verip, gönüllerini aldik :))

Demet, peki o senelerdir Ankara'dan 32 disiyle birlikte siritan Meltem kisisine ne dersin. Arka planda da Atakule!! sanki Ankara'nin en önemli sembolü o kuleymis gibi!!! Hani "Greece 10 points" diyen kisi :)) Soluk sari saclar falan. Kanki tutumlari :) Hos, her bir ülke sunucusu birbirinden felaketti ya :))

Eglenceli bir geceydi. Seneye bakalim, senin istek duyulacak mi :))

yaban dedi ki...

yaaa biliyorum, yoksa fırılın doğum günü mü? yoksa sadece fırıl özlemi mi? pek fırıldak günler oldu bugünler.. ama şikayetçi değilim ha.

Demet dedi ki...

Firil özlemi Yaban. Dogum günü Aralik'da oluyor. 2'sini yeni bitirdi :)
Ah böyle konusup konusup dururken Mico'mun da yüzü gözümün önüne geliyor da kendimi suclu hissediyorum, cocuklarini ayiran ana gibi ama ne yapayim, bu Firil öyle yakin ki insana. Mico'nun tersine öyle sogukluk nedir bilmez ki, insanin hep adini sayiklayasi geliyor. :)

Demet dedi ki...

Aycaaa harika gecmis geceniz, yakin olsaydik biz de atlar gelirdik :)

Evet Bosna Hersek de pek renkliydi haklisin.
Ama o Meltem konusunu acmak bile istemedim, dilime hakim olamamaktan cekiniyorum zira :)))

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Albümü indirmek isteyenleri bloguma bekliyorum :) Reklam serbest miydi acaba? :)

Demet dedi ki...

Eurovision albümünü direkt indira gandhi diyorsun yani :)

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Evet aynen öyle. Aman kimse duymasın :)

Adsız dedi ki...

Oyumu hırvatistan'a verdim. Sirk maymunluğu yapmadan müzik yaptıkları için... Mor ve Ötesi ise başka bir alemden haber verir gibiydi. Gurur duydum ülkemle bu kadar kaliteli birduruş sergiledikleri için. Ama korkarım seneye biz de baldırı çıplak birilerini gönderip dans ettiririz...

Demet dedi ki...

Pufff seneye korktugun basina gelirse cok fena oluuur :)
Tuba Ekinci filan? :)))