9 Mart 2008 Pazar

Ellerim yoruldu, yarin icin ders de calismam lazim ama bugünün son yazisini da, bugünü anlatarak yazmam lazim. Günlügüm olur bu blogun kendileri, bir zaman sonra acip bakinca ne zaman ne yapmi$im bilmek isterim :)

Dünün güzel yorgunlugundan sonra bugün evden cikmaya pek niyetimiz yoktu aslinda. Ama biriktirdigim cam siseler evde cok yer kaplamaya baslamisti ve gerekli cop konteynirlarina atilmalari gerekiyordu artik. Bu cöp konteynirlari da evimiz ile Alster Gölü arasinda bir yerde. Eh haliyle bisiklet de siseler de alindi yanimiza :)

Kanal yanindan, meydani bos buldukca bisikletle aksi durumda yürüyerek, kus seslerinin ve güzel havanin tadini cikararak gectik gittik. Bakin ne gördük :) Bana ilk defa denk geldi burada.


Siselerimizi yesil olanlar ayri, kahverengi olanlar ayri, beyaz cam olanlar ayri olmak üzere attik.

Evde kalan ekmekleri islatmistik cikmadan, onlarla da göldeki ördekleri besledik :) Gerci bu ördek miydi kaz miydi anlamadim, kazdi galiba, diger ördeklerin yaninda pek bi kocaman kaldi. Ha bir de dikkatimi ceken bir sey, adamlar gölde yüzen ördekleri bile yakalayip mimlemisler, hepsinin ayak bileklerinde kunyeleri vardi. :)

Alster'in kuytuda kalan bir kiyisinda, birisi ya da birileri coook güzel bir calisma yapmisti. Bunu da cektim dayanamadim. Ilginc ama üzerinde ne bir not, ne bir isim.... Icinden gelmis yapmis ve gitmis :)


Ve eve döndük yaklasik 3 saat sonra, sadece siseleri atip gelelim bu arada da iki bisiklet calisalim diye ciktigimiz sokaktan :)


Hiç yorum yok: