15 Mart 2008 Cumartesi

Bugün Acik Radyo (94.9) yine harika. Bugünün ve yarinin özel konuklari sahiden de cok özel konuklar. Bugün Türkiye saati ile saat 13'de Demet Akbag, 17'de Mor ve Ötesi, 19'da Sebnem Ferah, 20'de Okan Bayülgen veeeeeeeeeeee 21'de Fikret Kuskan ile Nejat Isler!!!

Hava bir garip yine, acsam mi acmasam mi diyor. Üstümüzden gecen ucaklarin sadece sesi duyuluyor, bulutlar yüzünden görünmüyorlar. Hafta ici günlerinde sürekli gec yatmaktan kaynaklanan bir uyku alamama ya da uykuya hasret kalma durumuyla bogusuyoruz. Bu yüzden cuma gününü de kendimize tatil ettik ve hafta sonu ile birlestirip dinlenme hafta sonusu yaptik. Hep uzun oturur bicimde, tv'siz, bol bitki cayli, sebze yemekli, radyo keyifli bir hafta sonu geciriyoruz. Tek disari cikmamiz sanirim mutfak alisverisi icin olacak. Evimiz güzel evimiz...

Yurdumuzdaki gelismeleri de sürekli takip etmeye calisiyoruz tabi ki... AKP partisini kapatma davasinda önümüzdeki günler neler getirecek görecegiz.

Eh üc cemre de düstü, Mart ayini da bugün itibariyle yariladik. Bahar temizligi zamani geldi artik galiba. Bugünden itibaren bahar temizligi icin neler yapabilecegimiz, evimizde bahari karsilamak icin kucuk ama güzel nasil degisiklikler/düzenlemeler yapabilecegimiz üzerine biraz kafa yoralim...

Ama önce Radikal'de bugün yayinlanan ama aslinda Perihan Magden'in 98' yilinda yazdigi bir yazi olan 'Bahar Temizligi' 'ni okuyalim. Onun bahsettigi daha degisik bir bahar temizligi ama benim islerligini daha önce test ettigim ve yürekten inandigim bir bahar temizligi.
Bu günlerde 'less is more' sözü cok karsima cikiyor. Ve evet, dogru diyorum... Her anlamda.

1 yorum:

nilly dedi ki...

vay be acik radyoda hakikatten bir cumbus varmis. Sizin havalarla burasi ayni gidiyor.