16 Kasım 2007 Cuma

Hamburg'da Harika Sonbaharin Son Demleri :)








sizi bu guzel hamburg sonbahari görüntüleri e$liginde, Imogen Heap ile tanistirayim henuz tanismadiysaniz tabi ki... kendimi iyi hissediyorum bu sarkilari dinlerken... nedense? :)


Bu sayfalarda link yerine bir isim gozukmesi olay nasil yapiliyor acaba? almanca bu bilgisayar :( herseyi anlayamiyorum kii!)

dün sabah bizim buralar cok ilgincti. sabahin erken saatlerinde arabalarin ustu, yerlerdeki yapraklar, magazalarin camlari, telefon kulubelerinin dI$ yüzleri (aslinda her $ey :) buz tutmu$ oluyor. Sabah evden cikarken güne$ de acmi$ti. Buz tutmu$ yerlere vuran güne$, üzerlerinde gümü$ simler sacilmi$ gibi bir pirilti olu$turuyordu. O kadar güzel bir görüntüydü ki anlatamam :)

Günlerce yagan yagmur sonunda bir ara verdi. Aaa bu arada, 2 aksam öncesi kurs dönü$ümde ilk kar'i da gördüm burada. Öyle bir yagdi gecti ama yagdi yani, 'hadi bakalim!' dedi :)

guzel fotolar buldum nette, buralardan sonbahar fotograflari onlari ekleyeyim. umarim makinam olmadigi icin kacirdigim sonbahar goruntulemesini heryer bembeyaz oldugunda yapabilirim. zira simdilerde pek yaprak kalmadi agaclarda ve yerlerde :) topraga karistilar artik :)

Hiç yorum yok: