24 Kasım 2008 Pazartesi

Yaban, -bugün benim de Nükhet Hanım'ın sayfasında izlediğim- aşağıdaki videonun sayfalarımızda çoğalmasını isteyerek çok güzel bir çağrıda bulunmuş. Ben de onun çağrısına kendi sayfamda katılıyorum.

Bir kişi daha öğrenmiş, farketmiş olursa ne güzel, ne mutlu...


Wake Up, Freak Out - then Get a Grip (Türkçe) from de scape on Vimeo.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

moralim bozulabiliyor benim moraliimmm! almanca hocasi tek bir birey olarak önlem almak bu saatten sonra ise yarar mi sizce demisti! valla yariyor, bazen yazin bunaltici sicaklarinda (yesilligin az oldugu yerlerde özellikle) bir agac bulup altina sigindigimda dua ediyorum onu oraya koyana, hay Allah razi olsun sunu dikenden diye! yaramaz mi hic! bir de bilinc eklendi mi üstüne, yapacak cok seyimiz var bence!

yaban dedi ki...

bence bu videonun önemi türkçeye çevrilmiş olması. Bazen birileriyle çevre problemleri hakkında konuşurken o kadar bilgisiz olduklarını farkediyorum ki.. Nükleer enerjiyi temiz enerji olarak savunan uç bir örnek vardı misal. O temizse ben de Madonnayım.

Demet dedi ki...

Rahsan, evet bireysel mücadeleler kazanacak uzun vadede, ben inaniyorum. Sen bir kisi, ben bir kisi, herkes bir kisi etkileyecek, herkes azicik dikkat etse, kocaman bir sonucu olacak bunun. Umudu kaybetmeden, nasil daha fazla yararli olabiliriz'in derdine düselim..

Yaban, evet türkce olmasi büyük avantaj. Bir yerde söylemistin sen, keske Story of Stuff'in da olsa diye, keske...