12 Ekim 2008 Pazar



Şu güzelliğe bakın...
Bu muhteşem ve kıpkırmızı sonbahar dalını eşim getirmiş bana. Hemen fotoğrafını çekmek istedim, hiç unutmamak için güzelliğini...
Yanındaki çerçevede duran o mahcup kız da benim :)

Bugün de parklarda gezdik dolaştık, çok yaprak topladık.
Buraları kar altında görmek henüz kısmet olmadı, bu yüzden fikir belirtemeyeceğim ama yazın hiçbir halt olmadığını biliyorum. Hamburg'a gelip gezmek isteyenlerin ilkbahar ve sonbahar aylarını tercih etmelerini naçizane tavsiye ediyorum.


7 yorum:

Haydins dedi ki...

Sonbahar'da parklar cok guzel oluyor gercekten ama ben bu yapraklari toplamak zorunda olanlara aciyorum..Bizim apartmanin bahcesi yapraklarla dolu isciler hergun ugrasiyor..Neyse az kaldi yapraklar, hepsi dokuldu neredeyse :)

Demet dedi ki...

Buralarda da özellikle evlerin önleri düzenli olarak temizleniyor, islanmis yapraklarin cok kaygan olmasindan ve düsmeye sebebiyet vermesi olasiligindan dolayi. Yapraklarin toplanmamasini tercih ederim ama ben. Ayagimla kaldirimlardaki yaprak yiginlarini yukarilara firlata firlata yürümeye bayiliyorumm :)

Tijen dedi ki...

Hamburg'da hava pek güzelmiş bu ara, dostlar fısıldadı. Tadını çıkar Demet!

ayçobanı dedi ki...

Sonbaharin cidden hem hüzünlü, hem neseli renk renk bir havasi var iste. Ben de seviyorum burada sonbahari :)) Nehir kenarindaydim bugün, sehir merkezine nehir boyunca, hatta yolumu biraz daha uzatarak bisikletle gittim. Öyle keyifliydi ki!!

ELİFCOO dedi ki...

walla anlattığın kadar varmış ablacıııım...renkler muhteşem ama en çok özgür abinin sana getirdiği bahar dalına bayıldım,süpeeeeer..

yaban dedi ki...

benim de en sevdiğim sonbahar rengi kırmızıdır, sarıdan çok. Ve yapraklar içinde yürümek, evet mükemmel...
O kız çocuğunu sen söylemesen valla kartpostal sanmıştım. Ne güzel poz vermişsin öyle...

Demet dedi ki...

Tijen, havalar bozmaya basladi bile, ama tatil dönüsü güzel havalar cok iyi geldi 1-2 hafta icin bile olsa... :)

Aycacigim ve de Yabancigim siz de tadini cikariyorsunuz ne güzel :)

Elifcooo e gelin buralara bi ara ;)