11 Ekim 2008 Cumartesi


Hafta sonu çok erken başladı. Afedersiniz de, insan sabahın yedileri civarında mesanede bir baskıyla uyanınca uyuyamıyor bir daha yahu, en azından ben öyleydim bildim bileli. Şimdi durum eşime de sirayet etmiş durumda.
Bugün de yine sabahın yedisinde kalktık, kahveyi makineye koyduk, günümüz başladı. Cumartesilere bayılırım.

Hava raporları bugün Hamburg'un 18 derece ve güneşli olacağını (ve hatta bulutsuz-nasıl olacaksa) gösteriyorlar. Şöyle bir silkelenip geçen haftanın bunaltıcı ruh halinden çıkmak, güzel bir başlangıç yapmak için bir fırsat sanki.

İstanbul'dan döndüğümüzden beri hep de sıkıntı yoktu elbet güzel şeyler de oldu. Ama gelin görün ki benim ruh halim o güzel şeyleri de anlatmaya elverişli değildi pek.
Hele bugün de ortalığın tozunu bir atayım, sonra başlayacağım bir ucundan anlatmaya. Başlıklar birazcık ucundan söyle efenim:


* B5 ile buluşup tanıştık (süper ötesi güzel bir başlangıçtı:)
*Zertifikat Deutsch sınavını 'gut' dereceyle geçmişim
*Geçen cumartesi gecesi ani bir kararla Alsterdorfer Sporthalle'deki Tarkan konserine gittik (kürk fiyaskosunu da anlatmam gerek)
*Yeniden günlük tutmaya başladım
*Eskiden yapardık ya, yeniden ağaçlardan düşmüş yaprakları toplayıp onlardan albüm yapmaya karar verdim. Renkleri ve şekilleri o kadar güzel ki
*Yeni hayatıma girmiş bir çorbadan da bahsedeceğim, ben ona hamurlu çorba diyorum da mutlaka bir ismi vardır, bulurum.
*istanbul ve tatil günlerimi de hala anlatmadığımın farkındayım... (Yazının başındaki güzelliklerden de ayrıca bahsedeceğim)


Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese!

5 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

Kürk fiyaskosunu merak ediyorum.. Yapraklardan yaptiğin albümün fotografini da cekip, koyar mısın bloğa? Çorba zamanı, yeni çorba tarifine hiç hayır demem..Ama bekledikçe birikiyor sanırım ?

Zamandan Sızan dedi ki...

Demet blogcu biriyle tanismak cok keyifli biliyorum cunku tanisip gorustugum birkac sahane arkadasim var..gut demek iyi demektir sanirim o zaman aferim sana..Tarkan iyimiydi sagligi sihati iyicedir umarim selam iletseydik keske ;)gunluk tutuyor bizede okutuyorsun ya ;) yaprak fikri aklima yatti animsamak ne guzel bende yapayim..o corba un corbasi denen corba sanirim.. istanbul mu nasilsa paylasmazsan rahat edemezsin bizimle diyerek kiskirtici bir son olsun..
bayildigin cumaretesi sana sans bolluk mutluluk versin..

hindiba dedi ki...

Bugün de yine sabahın yedisinde kalktık, kahveyi makineye koyduk, günümüz başladı. Cumartesilere bayılırım.

insanın içini serinleten bir paragraf bu :)
Sınav sonucun için tebrikler...

Demet dedi ki...

Brajeshwari bugün umuyorum ben bu yaziyi yazmadan bitmeyecek :)

Kiymet, Tarkan pek bi iyiydi, bildigin gibi degil ;)

Evren, tesekkürler. Birazcik umutsuz bir bekleyisti benimki. Kendimi hafife almisim biraz sanirim :)

yaban dedi ki...

demet seni tebrik etmeyi atlamışım ama aklıma geldi bugün geri döndüm. Tebrikler, ..:)