27 Ağustos 2008 Çarşamba

Hoop! Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol...

Hem doğu felsefelerine yakın ve yogacı filan geçinip hem de nasıl bu derece elitist olabiliyorlar? Görgü kelimesi ağızlarından düşmüyor ve insan beğenmiyorlar.
Bir ırkçılık bir kendi gibi olmayanı at gitsincilik sormayın gitsin... Komik!...

*

Böylelerine gıcık olanlar aranıyor...

:)

10 yorum:

funda dedi ki...

Parmak kaldırıyorum.İnsanları şu sınıf bu sınıf diye ayıran ve kendi sözde sınıfından olmayanları da eleştiren herkese gıcığım ben de.

hindiba dedi ki...

Yogayı felsefesiyle pek ilgilenmeden sadece bir gevşeme tekniği olarak görüp yapanlar var. Öylelerine rastladın belki de... İçini değiştirmek dışını değiştirmeye oranla öyle zor ki... Mış gibi yapmak tercih sebebi.
*
Leon'un dönüşüne sevindim,benim gözüm bir süredir arıyordu onu :)

Sanem dedi ki...

Bir parmak da benden. :)Kim gıcık olmaz ki öylelerine.

Adsız dedi ki...

ben de varim ayni dertten muzdarip...

zeynep

Haydins dedi ki...

:) kime kizdin acaba yine :)

Tv'de gezinirken dikkatimi bir soz cekti durakladimm.Tv'de alenen sinif ayrimi yapiyordu kadin..Neymis "dans asilzade isi senin yapamaman cok normal" diyor adamin birine..Sema Celebi mi ne!!Ki.imin asilzadesi hadi ordan!!
Alakasiz bir yorum oldu idare et anacim..

B5 dedi ki...

Ben de katilayim sana, farkli kategorilerde ama yine ayrimcilik yapanlara.
Sahi kime kizdin acaba :)

nilly dedi ki...

Birkac parmak da benden.

Onyargililara, ukalalara, burnu buyuklere, hep ben bilirimcilere, saman altindan su goturenlere, kendini dev aynasinda gorenlere, herseyi olup hic birseyle yetinmeyene, kiskanclara, uyumsuzlara, anlayis gostermeyenlere, cok hirslilara...

Eyvah, el parmaklari bitti. Ayak parmaklarina mi gecsem ne :)

Demet dedi ki...

Kime kizdigim bana kalsin ama ne guzel sizlerle ayni fikirde olmak. :) Ayrimciligin her türlüsüne karsi olmak ve asla onay vermemek, sessiz kalmamak gerek.

Brajeshwari dedi ki...

yoga yapmak,dogu felsefeleriyle ilgili olmakta bir kimliktir ayrica..Bende yoga ogrencisiyim.. Ve bize yogaya getiren, aslında sakinleşerek, içimizdeki rüzgarlari dindirmek istememizdir birazda..Çoğu yoga yapan da olduğu gibi, kimliklerinin altında devasa bir ego vardır hortlayan..O egoyu, kimlikleriyle örtbas etmeye çalışırlar, ama nafile...Asıl kişilik, görünenin altında gizlidir..

Demet dedi ki...

Ben de bazi yerlerde yoga'ya yakin durup da onun özüne ters söylem ve davranislar icinde olan insanlarla karsilasinca gercekten cok rahatsiz oluyorum. Hatta icimden bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyerek bu hislerimi yüzlerine vurmak geciyor ama kendimi tutuyorum :)