15 Temmuz 2008 Salı

Bahsetmeyi unuttum mu bunu bile su anda tam hatirlamiyorum ama misafir ögrenci olarak 2 hafta gittigim kursa artik devam etmiyorum. Turkiyede bulunacagimiz ve kurs dönemi icin uzunca sayilabilecek sürenin problem olup olmayacagi konusunun acikliga kavusmasi gerekiyordu.
Biz de giris cikis saatleri icin bile gayet kati kurallari olan bu egitim mekaninda bu tatile onay cikmayacagini tahmin etmistik etmesine ama yine de bir deneyelim dedik.

Böylece ben iki hafta boyunca kursu, sinifi ve ögretmenleri yeterince gözlemlemis oldum. Simdi tatil dönüsüne kadar sürecek bir evde olma süreci basladi tekrar.
Dönüste sartlarimi ayarlayip tekrar bir kursa ve es zamanli olarak kendi capimda is bakmalara baslayacagim elbet.

٭

Sol ayak bilegim efsane oldu artik, bilen biliyor :)
Hala kosmak konusunda mizikcilik etse de uzun yürüyüslerime ses cikarmadan 'ayak' uyduruyor. Bu yürüyüs isini evde olmam nedeniyle tekrar sabahin erken saatlerine almis olmak hosuma gidiyor. Bana göre spor yapmak icin en güzel zaman. i$li i$inde, evli evinde... Sokaklar sakin, göl kenari dingin...

٭

Kugu yavrulari kocaman oldular bir görseniz! Bugün yarin yeni fotograflarini ceker koyarim. Her gördügümde 'elime dogdunuz ah kuzular!' diyorum icimden...

٭
Ayca Sen bugün komik bir yazi yazdi yine, bazen ciddi mi degil mi anlayamiyorum :)

Günlerdir neredeyse tüm haber siteleri ve gazetelerin köselerini didik didik okumaktan (hani richie rich'in ya da Donald Duck'in göz bebeklerinde $ isareti cikar ya) gözbebeklerimde malum güncel konularin basliklari ucusmaya basladi.

Ayca hakli bazen, insan kendini ilac prospektüsü okuyormus gibi hissedebiliyor.

'Bu bahsedilen yer neresi? bunlar kimler? ne yapmislar?' her sey birbirininin icine gecebiliyor. Ama sabirla ve degisik bakis acilarindan okumalar yaparak en azindan kendini olan bitenin icinde' fransiz' hissetme durumundan kurtarabiliyor. Benim su ara yaptigim bu...

Her sey iyi güzel ama memleketin meselelerine de yabanci kalmamak gerek.

٭
http://citizentom.wordpress.com'dan

6 yorum:

Haydins dedi ki...

Keyfini cikar canim evde olmanin..Hava cok sicak bugun , benim pestilim cikti iste pof..

Eline dogan kuzucuklarinin resimlerini bekliyorum..

yaban dedi ki...

evrenin yiyeceklerin üretiminde bir geri adım gitme becerisini, ve bitkilerin dilinden anlamasını, senin de şu her şeye rağmen yürüme, koşma aşkını ve her alandaki azmini ayrıca da Ayça Şen'i çok severim.

Sanem dedi ki...

O göl kenarını çok merak ettim ben. Bir de kuğuları :))

ayçobanı dedi ki...

Misafir kursiyerligin iyi bir deneyim oldugundan eminim. Basladiginda tatil dönüsü, cok da yabancilik cekmezsin hem. Iyi bir is bulabileceginden de eminim!!
*
Ayaginin, pacana cok dolasmamasina seviniyorum!!
*
Palaz mi deniyordu bu ergenlik cagi kugulari, ördeklerine ;))
*
Ayni senin gibi, memleket meselesinden, memleketten uzaklarda iyice bir haber olmamak icin okuyorum!! Bolca küfür ederek, Ayca gibi cogu zaman "anlam" veremeyerek?!!

hindiba dedi ki...

Neyse, ne olup bittiğini anlayamayan bir ben değilmişim. Rahatladım. Kuğuların fotoğrafı çabuk gelsin n'olur!

Demet dedi ki...

Tesekkurler hepinize! :) Kugularin fotograflari eger yarin hava guzel olursa gelecek :)

Ayca, Palaz mi deniyor bilmem ki, arastirayim bu vesile ile :)