5 Haziran 2008 Perşembe



meyabaaa :))
Yazacak seyler gün gectikce birikiyor. Ama sinav telasesi icinde internetle fazla vakit gecirmemek icin e postalarimi kontrol etmek ve gazete okumak haricinde hemen hemen hic oturmuyorum bilgisayar karsisina.

Bugün Orientierungskurs'un sinavi var. Yarin da büyük sinav B1, Zertifikat Deutsch... Bakalim nasil gececek.

Yarinki sinavi da atlattiktan sonra, gecen cumartesi Thalia Theater'de izledigim muhtesem Hamlet'i ve sahnelemesini, sonrasinda vedalastigimiz Cafè X'i, iki haftadir orientierung kursunda neler ögrendigimizi, sinifta sakir sukur konusan ogrencileri gördükce benim daha önceki siniflarimda hep benden daha kötü olan sinif arkadaslarimin sadece istisna oldugunu anlayip asagilik komplekslerinin ta dibine düsüsümü, ''sinifin en iyisiyim'' durumunun aslinda ne görece bir durum oldugunu, sinav günleri yaklastikca hic kendimden beklemedigim sekilde nasil bunalima girdigimi, bir gece uykumdan uyanip evin icinde kocca bir (karis yapilmis el kadar) tarantula görüp evi birbirine kattigimi sonra bunun bir hayal oldugunu anladigimizi... ahh ahh daha neler neleri anlatacagim bir bilsenizzz :))

Ama cumartesi olsun artik, bitmis olsun her sey...

Sinav sonuclari 6 hafta sonra aciklanacakmis o zaman da okulun tatil oldugu döneme denk geliyor diye saniyorum Eylül ayinda sonuclari ogrenecekmisiz.

Peki ama ben bu sinavi gecemezsem ki durum öyle gözüküyor (normalde 6 kitabi bitirmek gerekiyor sinava girmek icin ben 4. kitap bitirmis olarak giriyorum) ve gecemedigim eylül ayinda kesinlesirse, temmuz sonundaki diger sinava girme durumumu nasil ayarlayacagim gibi sacma sapan seylerle de yoruyorum kafami bir yandan.

Havalar 30 derece her gün bir yandan...
Disari cikamiyor, ayagim yüzünden kosamiyorum bir yandan...

Bir bu yandan bir diger yandan, ooh oohhh oohhhh, ben bilmem valla bilmem, hic oynamam ki derler ya. Aaa bilirsin ayol, kalk iki dön, derler onlari kaldirmak isteyenler de. Sonra o kalkmam diyenler bir kalkar ki sormayin, pistte hareket edecek yer kalmaz, öylesine cildirmiscasina oynar kivirirlar, cok güldügüm bir seydir... :)
Cocuklugumda dügünlere kina gecelerine giderdik böyle.. Simdi pek kalmadi, artik sekli semaili degisti her seyin...

Gözümü bir kapasam... Sonra bir acsam... Cumartesi olmus olsa... Feldstraße Flohmarkt'da (bitpazari) arkadasin tezgahi olacak bu hafta. Ona gidip bir seyler baksam... özgürleözgürce takilsak... Sinavin üstünden bir gün gecmis olsa... Arkamda birakmis olsam... Hepsi bitmis gecmis olsa... Hatta sinavlarim iyi gecmis olsa...

Olsa da olsa.... Tanrim bu istegim cok degilse, kabul et... Benden daha önemli seyler dileyenler varsa su gün su saniyede, onlara sirami verebilirim...

Telasem gectikten sonra görüsmek üzere :))

5 yorum:

funda dedi ki...

çok çok çok başarılar diliyorum ve inanıyorum ki çabucak biticek, hiç acıtmıycak hatta rekor kırılıcak :) sevgiler....

nilly dedi ki...

hayat bayram olsa
inanlar el ele tutusca
birlik olsa
yasansa sonsuza

diyerek yaznina uyumlu bir yorumla devam etmek istedim :)

Ben hala blogumu goremiyorum. Help sayfasina yazdim ve hatta benim gibi problem yasayanlar oldugunuda gordum ama hic birimize ceva veren olmamis :(

Ebruli dedi ki...

Sınav stresini ne de güzel anlatmışsın. İnşallah iyi geçmiştir, sonuç başarılı olur. Yalnız 6 hafta, sonuç beklemek için uzun süre. Çok fazlaymış doğrusu...

Bu arada "Nill'ye" seslenmek istiyorum:
Nilly'cim bloğuna giremiyorum, yazılarını okuyamıyorum. Ne oldu böyle? Ne olacak? Sorun nedir? Çok merak ettim. Bir açıklama da yapmadılar mı sana?..
Umarım en kısa zamanda düzelir...

Tijen dedi ki...

bugün cumartesi? nasıl geçti? sonuç çok çok güzel olsun demet'ciğim!

Demet dedi ki...

Coktandir yorumlara cevap yazmadigimi farkettim utanip sIkILarak :( Ne fena.. Nasil atladim bilmiyorum. Umarim bu cevaplari görürsünüz :)

Funda, cok tesekkürler iyi gecti sayilir:)

Nilly'cim ben cevap yazana kadar senin sorun cozuldu, ohh :)

ebruli, sinav fena gecmedi söyledigim gibi. bakalim sonuclar icin biraz beklemek zorundayiz.

Tijen'cigim tesekkürler. Güzel gecti demek istiyorum, ufak tefek zorlanmalari saymayayim :)