20 Haziran 2008 Cuma

Hani su müthis bir fotograf (kendimce) cekebilecekken makinemin yanimda olmadigi gün var ya iste o günkü yazim icin Ayca yeni bir yorum yapmis. Öyle bir yorum ki bu (izniyle simdi asagiya ekliyorum) yeni bir sey eklememi gerektirdi her fotograf cekisimden sonra eve dönüp de cektiklerimi bilgisayara atip ve yeniden acip baktigimda aklimdan gecen...

Ayca'nin yorumu: Düsündüm de cok da üzülme cekemedim diye. Güzel tasvirlerin de yetiyor. Hem gözlerin, ruhun yasadi ya o ani, o da yeter!!

Ah Ayca o kadar haklisin ki, cünkü ben bunu düsünmüstüm yemin ederim (:p)
Cektigim fotograflara sonradan her bakisimda aklimdan gecirdigim; sonradan baktigim hicbir fotograf yasadigim o ani geri getirmiyor ve hicbiri onun kadar essiz güzellikte olmuyor. O an, orada yasanani hicbir kare anlatamiyor. Karenin icinde gözümün gördügü oluyor da yüregimin hissettigi bir türlü olamiyor... Belki de bu yüzden herkes fotograf sanatcisi olamiyor :)))

***

Cuma oldu yine bir cirpida! Hafta basi dün gibi... Yarin bizim program tikali, indi günü ilan ettik. Gündüz indi bitpazarina aksam da indiana jones'a gidecegiz, hihihi :)))

Güzel olsun haftasonularimiz :)

3 yorum:

Zamandan Sızan dedi ki...

Ayça ne güzl demiş :)ona alkış :) katılıyorum ona bazen
Gördüğümüz herşey bizi bir yandanda büyütüyor hayata, bize sunduklarına, insana hayatımıza dahil olan ne varsa bakışımızı belirliyor..zaten senin gördüğünü,hissetiğini bazen biz görmeyi becerimiyoruzki..
sanada iyi bir hafta olsun..

ayçobanı dedi ki...

Aaa ne kadar gururlandim yazdiklarima katilmanizla :)) Son zamanlarda gözlerimle, hislerimle, ruhumla beynime, anilarima cektigim fotograflarin keyfini sürmeyi ögretiyorum kendime. Kendimi cok Japon turist gibi hissetmeye baslamistim ki zamanidir diye düsündüm :))

Demetcigim umurim güzel bir Indi haftasonu geciriyorsundur. Benim ki bilgisayar basi ile balkon arasinda geciyor simdilik ;))

Demet dedi ki...

uff Ayca balkonumuz olsa da ben de bi balkon bi bilgisayar yapsam keske :))

indi haftasonumuzun detaylarini yazdim, sinema top oldu bu hafta sonu, o kadar yorulduk ki film izleyecek hal kalmadi. Yayilip Hollanda-Rusya macina bakalim bari dedik :)