23 Mayıs 2008 Cuma

Mor ve Ötesi haaaarika söyledi. Cok sevindim finale kalmalarina! :)
Bir de Hirvatistan'in sarkisinda kaldi aklim. Sarkinin arasinda kirmizi elbiseli kadin ve bastonlu adamdan iki adim da tango bekledim ama yapmadilar. Eger yapsalardi oyumu kapacaklardi. Oyum kime gitti diye merak ediyorsaniz etmeyin cünkü kimseye yâr olmadi.

Zaten televizyon kanallari yarismayi vermedi, internet üzerinden izledik. Bu ilk moral bozucu gelismeydi. Ilerleyen zamanlarda sebebini anlar gibi olduk cünkü 2. yari final icin almanyadan sms ile oy verilemedi. Bu sene icin böyle bir sistem kurulmus sanirim, tam nedenini hala anlayamadik. Belki yayin da bu yüzden yapilmadi. Yarisma 23:45'de banttan yayinlanacak.

Acaba komsuculuk oynayan ülkelerin durumuna bir el koymak mi yoksa türklerin oldugu her yerden türkiyenin birinci cikmasi durumuna el koymak mi anlayamadik tam :))

Bakalim görecegiz...

not: solist harun tekin'in dünyaya kafa tutar bakislari süperdi! iyi calismis :)

4 yorum:

Haydins dedi ki...

Sadece sarkilarini soylediler,ilkokul musamereleri tadinda birsey yapmadiklarina sevindim acikcasi..Ben cok seviyorum sarkiyi evde sesini acip bol bol dinliyorum..Yari finali gectik..Bakalim finalde ne olacak..Buyuk gun Cumartesi..Bizim ofisdeki Rus arkadaslara dinletiyorum surekli parcayi iyi elestiriler aldi :)

ayçobanı dedi ki...

Hala dinleymedim bizim sarkiyi :)) Yarin artik!! Ay Demet, yakinda olsaydin beraber izleyelim derdim, cok kuzeydesiniz yaaa :( Ya da biz cok güneydeyiz ;)

Demet dedi ki...

Haydins evet sarkimiz bence de cok güzel ve bizim disimizda da begenenler var. Bakalim ne olacak finalde? :)

Demet dedi ki...

Aycaaa ne iyi olurdu sahi ya! :)ama biz ayri dünyalarin insanlariyiz :p