22 Mayıs 2008 Perşembe

Eurovision Sarki Yarismasi'nin 2. yari finali var bu aksam. Heyecanliyiz...
Mor ve Ötesi ile birlikte kalbim! :) Umarim 24 Mayis Cumartesi final gecesinde onlari de izleyebilecegiz ve basarilariyla sevinecegiz.

Ilk defa kendi ülkeme oy verebilecegim bir pozisyondayim ve bu isi oy vermeyi sevdigim bir grup ve sarki icin yapacagim. Hemen hemen tüm katilan ülkelerin sarkilarini dinledim, bizimki kadar ruhuma hitap edeni yok simdiye kadar. Son anda fikrim degisir mi bilmiyorum tabi :)


***

Meshur 2 haftalik kursum basliyor bugün itibariyle ve 14:30'da. Artik dönüste anlatirim neymis bu kadar bilmemiz gereken. Anlamadiklari su: Benim ilgim varsa zorlasalar da zorlamasalar da ögrenirim zaten. Nasil bir ülkede yasadigimi bilmek isterim.
Ama simdi benim iki haftama kan dogradilar bu kursa baslatarak ya. Tam sinav üstü günümü böldüler, mahvettiler, puuuffff!
Liseliler gibi yaz tatili derdine düstüm bir de. Cünkü Haziran'daki sinavi veremezsem bütünlemeye kalmis cocuklar gibi temmuz sonu yapilacak sinava hazirlanmam gerekecek ve kilimizi bile kipirdatamayacagiimmm/zzzzz

***

Calismam lazim, calismam lazim, calismam lazimmmm.....

***

4 yorum:

Haydins dedi ki...

Ayni seyi dusundugumuze sasirmadim :)Bende cok sevdim Eurovision sarkimizi ilk ciktigi andan itibaren dinliyorum..Ben gecen sene de 10 sms gondermistim bizimkilere bu senede bol bol sms gonderecegim..

yaban dedi ki...

calis demet'cim, calis demet'cim, calis demet'cim...

:) kolayliklar..

ayçobanı dedi ki...

Ben daha hic dinelemedim inanir misin :)) Ilk yari finali gecen aksam izledim ve bir kez daha farkindayim ki oy vermek sarki kalitesi ile ilgili degil ülke iliskileri ve politika ile ilgili. Bakalim bu aksam neler olacak, bizim sarkimiz atlar ama, Avrupa'dan sms yollayan o kadar cok Türk var ki, bak sen de oy verecekmissin :)) Tamam tamam!! Sen sarkiyi ve grubu da seviyorsun, kurtuldun elestiri oklarimdan ;)) Almanya'da oldugumuz icin ve bol bol da, kulaklari isindirmak amaciyla caldiklari icin No Angels'in Disappear'i kulaklarimda cinliyor sadece bu seneki sarkilardan. Ilk yari finalde Belcika hosuma gitmisti, orjinaldi!! Bir de Irlanda'nin Bisey the Turkey adli sarkisi enteresandi, saka gibiydi. "Irland douze point" diyorlardi bol bol, komedi :))
*
Bu orientering'e katilmak zorunda misin?? Hem de simdi büyük sinavin öncesinde?? Ben böyle bir kurs yapmadim cünkü!! saniyorum, yönetim su, nüfus bu, su kadar Bundesland var, isimleri bu falan gibi genel bilgiler veriyorlar. Aslinda senin bildigin seyler hepsi.
*
Basaracaksin eminim. Uzun zamandir, sindire sindire ögrendin herseyi zaten :)) Yine de cais tabi biraz!! Kendine baski kurmadan. TV, radyo acik tut, Almanca gazete oku bos vakitlerinde de. Kulagin cümle yapilariyla caktirmadan dolsun!! Bol sans!!

Demet dedi ki...

haydins, bol bol sms göndermeye gerek yok bence, kesene ve parmaklarina zarar :)

Calisiyorum Yabaan, calisiyorum, calisiyorum, calisiyorummm :)

ayca haklisin, konu komsu iliskileri cok belirleyici oluyor. Ama kuzum düsünsene hangi avrupa ülkesinde türkten fazla insan var :))) belli ülkeler var ki türkiye oralardan hep tam puan aliyor :)Ve sarki güzel filan bulundugu icin degil, milliyetci duygularla oy veriliyor. TÜRKIYE KAZANSIN; GURURLANALIM mantigi.

Belcika benim de hosuma gitmisti ama ilk yari finaldeki performanslari korkunctu ve cikamadilar finale. Bakalim nasil sonuclanacak cumartesi aksamini bekliyorum :)

***
Evet Orientierung'a katilmak zorundaymisim, yeni cikmis bu :(

Sinav icin verdigin önerileri dikkate alacagim Aycacigim, cok tesekkürler :)