21 Nisan 2008 Pazartesi


Hamburg

2008 yili, aylardan nisan

Saat 20:45
ve hava hala aydinlik...

:)

8 yorum:

ayçobanı dedi ki...

Demetcigim, ne cok yazmissin bir haftada :) ne güzel!! Bugün zaman buldukca yavas yavas gelir gider okurum artik...

Harika di mi uzun aksamlar :))

Demet dedi ki...

Hihih o kadar cok yazmisim ki sahiden, oku oku bitmez :)
Yazin ortasinda saat neredeyse 22:30'a kadar havanin aydinlik kaldigini söyledi esim bana, daha da sevindim :))

hindiba dedi ki...

Demet, o güneş Almanya semalarında yazın batmak bilmez diyecektim....ki eşin zaten söylemiş. Biz güneyde bile hissediyorduk farkı. Hamburg'u düşünemiyorum :)

Demet dedi ki...

Demek ki burada da bir denge var ve bu da beni mutlu etti. Kis mevsiminin o karanlik, sIkIcI, basIk halini yasayanlara hediye gibi, 'alin tepe tepe kullanin aydinligi da günesi de' der gibi. Ne güzel :)

yaban dedi ki...

biz de bekliyoruz akşam alacakaranlığını saat 22'ye çeken upuzun günleri.. tekin de akşam 18'de işten geliyor, artık saatlerce bisiklete binip parklarda gezintiye çıkarız. tek dezavantajı, biyolojik saatimiz bozulacak, erkenden uyayamayacağız.

Tijen dedi ki...

Kuzeyde olmanın böyle yararları olabiliyor tabii. Ben yine de bizim buraları tercih ederim. Güneşini, baharını, ağaçlarını, yeşillerini, denizini...

Demet dedi ki...

Yaban bu benim icin cok guzel bir sürpriz oldu :) Dedigin gibi, kisin koca isten dondukten sonra zaten her yer kapkaranlik olmus oldugu icin, parklarin sokaklarin tadini cikarma isi hafta sonlarina kaliyordu, yaz gelince hafta ortasi günleri de festival gibi gececek :)
Erken uyuyamama konusu bakalim ne olacak? ;)

Demet dedi ki...

Tijen Hanim hosgeldiniz, sefalar getirdiniz.
Caanim memleketimin her bir halini tercih ederim ben de ama insan uzakta olunca yasadigi yeri ve süreci de kendine daha keyifli kilacak kücük mutluluklar bulma derdinde oluyor :)