29 Nisan 2008 Salı

Bugün anneme ve babama burkulma hikayesini telefonda izah etme günüydü. Annem dün hissetmis birsey olacagini, ''icim daraldi durdu dün zaten'' dedi, ''demek ki senden haber alacakmisim...''

Babamla konusmam ise daha da ilginc oldu. Bugün o da ayni ayaginin bilegini ayni yerden burkmus. Ne ilginc...

Anne-baba olmak, hele de evladindan uzakta olmak ne kadar zor ve yorucu birseydir diye düsünüyorum. Her ne kadar ben önemli bir sey olmadigini düsünsem de, onlara izah etsem de onlarin ici beni görene kadar rahat etmeyecek biliyorum...

***

Diger yandan bugün Bicak Sirti dizisinin son bölümü imis. Heyecanla youtube'a koymalarini bekliyorum, yarim saate kadar tamamdir herhalde. Son bölüm olduguna üzülmekle birlikte yapimcilari, sömürmedikleri ve tadinda biraktiklari icin tebrik etmek istiyorum.

Fikret Kuskan, Nejat Isler ve Mehmet Günsür'ü hatta son bölümlerde bir de Mahir Günsiray'i ayni dizi icinde izledim ya, gözüm acik gitmem artik :)))

Bu oyuncularin her biri hem göze, hem ruha hitap ediyorlar. Hepsinin oyunculugunu cok iyi buluyorum ama iclerinde Fikret Kuskan'i tek geciyorum.





Heyecanla bekliyorum :))

9 yorum:

Tekir dedi ki...

Evet canım bitti. Aslında sana geçmiş olsun demek için girmiştim ama dizinin son bölümünü de seyretmiş biri olarak yazayım dedim. Sonunu söylemeyeyim ama senin de tahmin edebileceğin gibi melodramların sonu nasıl biterse bu dizi de öyle bitti, bir yanağında gözyaşı dudağının kenarında gülümseme... Ben ağlamadım yanlış anlaşılmasın. :)

Demet dedi ki...

Sagol canim kedikom... Dizi Türkiyede biter bitmez cep telefonuma es zamanli 3 sms geldi, dizinin son bölümünün cok süper oldugunu haber veren. Cok komikk :)

ayçobanı dedi ki...

Demet ben de cumartesi geceyarisindan beri ciddi bir bagirsak rahatsizligi geciriyorum. Annem'e birseyler danismak icin telefon actim haliyle pazar günü cünkü benzer bir sorunu kücükken yasamistim yine. Olayin koptugu andir!! Hem cok üzüldü, hem uzaklarda olup da birsey yapamamanin, en azidnan yanimda olamamanin verdigi sIkIntIyI yasiyor. Bir de persembeye kadar yalniz oldugum icin biraz daha tedirgin, acil bir durum oldugunda her isimi kendim halletmem gerektiginden kaygilaniyor. Onu hem anliyorum, hem üzülmesine üzülüyorum!! Nasil bir kisir döngüdür bu. Dün kac kere telefon acip gelismeleri sordu!! Neyse umarim ben de hemen toparlarim. Cabuk iyiles sen de Demet!! Cok iyi bak bilegine ve kendine :))

Demet dedi ki...

Ayca gecmis olsun, cok üzüldüm.Yalniz olman beni de endiselendirdi. Tabi ki anneciginin babaciginin akli her an sendedir simdi. Persembeye az kalmis, dayan azicik daha.
Ben basamiyorum hala üstüne ama yavas yavas iyi olacak. Sen de cabuk iyiles :)

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Geçmiş olsun. Umarım şu an iyisindir?

Demet dedi ki...

Tesekkürler recephilmi, bir süre sargilar ve koltuk degnekleriyle idare edecegim ama umuyorum iki haftaya birseycigim kalmayacak :)

nilly dedi ki...

Bende seyrettim. Tadinda birakmalarina sevindim yoksa bunlarda sacmalayabilirlerdi. Gerci cok hizli bitirmisler. 2-3 bolumde bitirselermis daha iyi olurmus.

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Sargılar ve koltuk değnekleri mi?

Bu kadar ciddi mi yani?

Demet dedi ki...

nilly, sahiden de, cok hizli bitirmisler. Sahnelerin hizina, herkesin yasaminin bir anda o kadar hizli bir sekilde düzene girmesine ben de sasirarak izledim ama olsun, kisa ve öz olmus. ;)

recephilmi, malesef öyle. Ama dedigim gibi ben daha büyük birsey olmadigina seviniyorum. 2 hafta cabuk gecer... Tekrar tesekkürler.