14 Nisan 2008 Pazartesi

Ben geldiiimmm! :) ve de özlediiimmm!
Ama nasil yorgun (ama güzel) geldim anlatamam.



Berlin'de daha önce birkac defa bulunmustum.
Ilk gidisim 2006'nin Christmas zamaniydi. Christmas pazarlarini gezmek ve daha cok esimle (o zaman henuz evli degildik) birlikte vakit gecirmek gibi bir onceligimiz vardi. O zamanki sehir turumuz cok özet bir sekilde gerceklesmisti yani.

Evlendikten sonra, oturma vizesi gibi islemleri halletmek icin yine ilk Berlin'e inmistim ama ilk seferde halledemedigimiz gibi sonrasina verilen randevularda da hep vize isi ve burokratik diger islerin pesinde kostugumuzdan neredeyse hic gezememistik.

Sonuc olarak, bu Berlin gezimiz bizim gercek anlamda dag tas gezebilecegimiz ilk müsait zaman
gezisiydi.
Pazar günü cok sevdigimiz yakin dostlarimizin kizinin konfirmasyon töreni vardi, cumartesi günü de tamamen bize aitti.

Neredeyse iki günü gezerek gecirmeyi ve ayaklarimiza kara sular inene kadar dolasmayi ve de bir hayli yorulmayi göze alarak gittik bu sefet tabi ki :)

Cumartesi erken bir saatte Berlin'e vardik, esyalarimizi eve attigimiz gibi cikip turlamaya basladik, ogle yemeginde peynirli gözleme ve cay yapan bir türk dükkani bulduk. Hayatimda ictigim en güzel caylardan birini daha ictim saskinliktan gözüm döne döne :) Tüm gün gezdik ve fotograflar cektik.
Yaban'in eline su bile dökemem ama ucundan da olsa gittigim gördügüm yerler hakkinda kisacik bilgiler vermek ve fotograflari düzenlemek icin 1-2 güne ihtiyacim var.

Pazar günü konfirmasyon töreni, sonrasinda verilen yemek ve sonrasinda davet sahiplerinin evindeki pasta/kahve finaliyle harika bir gün gecirdik. Gece yarisi trenimize binip evimize vardik nihayet ve bendeniz bugun kursu ektim tabi ki :) Cünkü yere basinca tabanlarim aciyor desem umarim abartiyor demezsiniz...

Simdi heyecanla cayimi hazirliyor ve sevdigim bloglari okumaya basliyorum...

Yazacak da cok sey birikti galiba...

6 yorum:

nilly dedi ki...

Tam yorum yazip yayinlaya bastim kitlendim :(

Demistim ki herhalde ben yatip kalkana kadar sen resimleri eklersin. Bir de bunu dedikten sonra aklima Elveda Rumeli'deki Fatma'nin hareketei geldi. kuruyana kadar gelin! :))))

Demet dedi ki...

Niilllyyy'm sakin 2 gün uyuyacagim deme bana!? :))

Adsız dedi ki...

Oh oh ne güzel olmuş. Ben gezmiş kadar oldum okurken :) YPrılduğuna değimiştir eminim. FOtoğrafları 44444444 gözle bekliyorum, kocaman öpüyorum ....:))

Demet dedi ki...

Tabanlarimin sizisi daha yeni yeni geciyor :) Cok güzeldi ama ve tabi ki degdi Handecigim...

yaban dedi ki...

hoşgeldinnn..
ya ben neymişim diyeceğim senin yüzünden demet. sen daha güzel anlatırsın eminim o tatlı dilinle. bakalım berlin neye benziyor.. ben de gideceğim yakında ha, ona göre, güzel ipuçları ver. :)
sevgiler..

Demet dedi ki...

hehe tamam :) Berlin'i sevecegini düsünüyorum. Biraz pis ve eski ama olsun, hava veriyor ;)