25 Mart 2008 Salı




Vee sonunda bembeyaz bir Hamburg sabahina gözlerimizi actik. Dün sabaha kadar, her uyandigimda heyecanla 'kar yagmistir' diye perdeleri acan ve her seferinde hüsrana ugrayan bendeniz, bu sabah acarken kar yagmis olabilecegini aklima bile getirmemistim. Bu yüzden daha bir janjanli oldu sevincim.


Simdi günes cikti cikacak... Ama bulutlarla itisip kakisiyor, bana yer acin diye. Gerci annem kar yagarken ciktigi zaman, 'kar topluyor' derdi. Hic anlamazdim, hala da anlamiyorum.


Birazdan kurs icin yollara düsecegim. Yolumun üstündeki cicekleri merak ediyorum, bakayim ne haldeler...

Pippi ben gelene kadar eve göz kulak olur :)

4 yorum:

ayçobanı dedi ki...

dün gece yagan kari bir an icin unutan bünye sabah kalkip bembeyaz manzarayi görünce yine sarsildi :)) baharain renklerini tatmak, kokusunu almak, uzun yürüyüsler yapmak istiyorum!! Hmmm aslinda karda da keyifli olacaktir güzel bir yürüyüs... Erimeden bu duru beyazlik, yola koyulayim en iyisi!!

Demet dedi ki...

Ayca hosgeldin :) Malesef ben dün yagan karin sefasini yarim gün bile süremedim. Dil kursuna giderken göz banyosu yapmak cok güzeldi ama kurs cikisinda tüm karlarin erimis oldugunu görünce sevincim hüsrana dönüstü ve kurs sonrasi icin planladigim yürüyüs yapilamadi :))
Hava aynen gecen haftaki gibi, aciyor, kapiyor, kar yagiyor, günes aciyor, böyle dönüp duruyoruz. Dur bakalim...
Sen benim icin de yürü olur mu? :)

hindiba dedi ki...

Bu Pippi çok şirinmiş. Şimdi burada olsaydı da camdan yağan yağmuru seyretseydi.

Demet dedi ki...

Ben de cok seviyorum onu, cocuklugumda izlemekten en keyif aldigim seydi. Bu Pippi'yi de Isvec'den patronum getirip hediye etmisti. Disari ciktigim zamanlarda eve dönerken, onun camda beni bekleyisini görmek, gülümsetiyor beni her seferinde :)