2 Mart 2008 Pazar


Dogumgünü kizi normal hayata döndü :)
Bütün avrupayi etkisi altina alan Emma kasirgasindan biz de nasibimizi aldik. Neden bütün kasirgalara kadin ismi veriyor bunlar? Kim bunlar? Ayip oluyor ama?! :p

29 Subat gecesinin bittigi 1 Mart'in ba$ladigi ilk dakikada, sevdicegin kollarinda dinlenen bir $arki, sonrasinda kapidan giren turuncu bisiklet. Romantizm, romantiz, romantizm...

Sonrasinda sabaha kadar her tuvalete kalki$ta (cünkü artik cok su iciyorum ve cok kalkiyorum uykumdan) varligini unutmu$ olup antrede onu görünce cocuklar gibi $en, agiz kulaklarda yataga dönmek... Cocukken alinan rugan ayakkabilara bayram sabahina kadar yapilan muamele yani... hatirlamak ne güzel $ey.

Uyandiktan sonra en sevdigim sürec ba$ladi. Cep telefonu mesajlari, ev telefonunun calan zili, facebook'dan ya da e-posta yoluyla kutlamalari almak :) Her birine agzim kulaklarimda cevap verdim. Facebook'dan mesaj yazanlara yine kücük hediyelerle cevap verdim, sabah kahvesi ve bu mesajla$malar cook zevkliydi, güzeldi. Turkcell'den de bir mesaj geldi, dogum günüm boyunca tüm mesajlarim ve yurtici konu$malarim bedava olacakmi$, sagolsunlar ama üzülerek yararlanamadim :) Belki seneye :)

Emma kasirgasi ile ilgili haber almi$tik ama pek de umursamami$iz galiba, ögleden sonra kendimizi di$ari attik. Trene binene kadar durum vahim degildi ama Berliner Tor istasyonunda inip de yeryüzüne ciktigimizda felegimiz $a$ti.
Birbirimizi tutmaya cali$iyoruz biraksak havalanacagiz o derece! Sapkalar havalarda ucu$uyor, zayifcacik agaclar yan yatiyor, arabalar yalpaliyor amanin!
Önce bir apartman giri$inde azicik bekledik, sonra kendimizi en yakindaki kocca bir markete attik.

Bisiklet icin kask aldik, gerekliydi. Ev icin lazim bir kac ivir zivir haa bir de kol saati aldim, deri olmayan kayisli, cook ucuz ama cok güzel :) bakalim kac ay dayanacak.

Market ciki$i bayildigimiz mexica lokantasina gittik nam nam nammm, yedik yedik yedik :) Biraz fazla yemi$iz hatta. Yüksekte bir yerde olan lokantanin cam kenarindaki masalarindan birine oturup kasirganin ettiklerini izledik :)

Aslinda biz i$in eglence kismindaydik ama ak$am haberlerinde izledik ki avrupa genelinde 9 ki$i hayatini kaybetmi$, ve bunun 4'ü almanyada :(
Türkiyede olsa kimbilir kac ki$iye zarar gelirdi diye dü$ündük, tabelalari, cam önündeki saksilari dü$ündük de...

Böyleyken böyle...
Evimize dönünce de her zaman ki gibi cok güzel vakit gecirdik. Gecenin $erefine de $ampanya icmeyi ihmal etmedik :))

Hiç yorum yok: